Kosten retraite
De retraite in La Vie en Rose heeft geen vaste prijs. We werken met een keuzesysteem van  vier tarieven. Waarom? Omdat een retraite geen product is. Je kunt niet eenvoudig bepalen: dit is wat het kost en daarmee basta. We bepalen de prijs op basis van onze kosten maar houden ook rekening met wat jij te besteden hebt en wat je voor de retraite over hebt. Wat voor de één een hoog bedrag is, kan voor de ander namelijk relatief weinig zijn.
Het keuzesysteem bestaat uit vier tarieven. Je bepaalt zelf welk bedrag op jouw situatie van toepassing is en dat betaal je. Vertrouwen en betrokkenheid zijn sleutelwoorden in deze wijze van omgaan met geld. De prijzen zijn gebaseerd op zes overnachtingen , alle maaltijden, en vijf dagen privé sessies van gemiddeld vijf uur per dag.

Het standaard tarief:         € 1350,00   
Het gereduceerde tarief:    € 950,00
Het ondersteunend tarief:  €  1850,00
Het in-overleg tarief: wordt bepaald in overleg. (Dit is er voor jou, als bovenstaande bedragen geen opties voor je zijn). 
Wil je het aantal dagen van de retraite anders hebben? Je bent van harte welkom!  Wij rekenen € 20,00 per dag voor ontbijt, lunch en diner (biologisch én vegetarisch). Een overnachting is standaard € 37,50 per nacht. De kosten van de sessies zijn dan in overleg.
Wil je een aantal weken verblijven, dan is het tarief altijd in overleg.
Alle bijdragen zijn inclusief belastingen
Een consult, cursus of training is bij de belasting aftrekbaar onder ( job) coaching.